Beauty beauty review

Am testat masca facială cu spumă tip bezea

Unul dintre primele mele articole de pe blog conține câteva ( ceva mai multe!) sfaturi prețioase de înfrumusețare printre care se află și unul ce include albușul de ou.

Tot despre ouă vorbim și astăzi. Mai exact despre masca facială cu ouă, pentru zona nasului, care se tranformă în bule de spumă. Da, exact ca oul bătut spumă pentru bezele, ai citit bine.

Masca pentru curățarea nasului QURET

După cum știi deja, măști coreene am mai folosit însă nu speciale pentru nas, cum este aceasta de la Quret. O tot amenințam de ceva timp cu folosirea dar iată că abia ieri s-a întâmplat să o testez.

Produsul cosmetic este compus, de fapt din 2 măști care promit curățarea porilor nasului în 2 pași simpli: prima formează o spumă densă ce elimină impuritățile, excesul de sebum, înmoaie punctele negre și deschide porii. A doua mască presune desfundarea porilor și eliminarea punctelor negre concomitent cu o curățare în profunzime a zonei nasului.

Experiența mea cu masca de la Quret

Am deschis pachetul cu masca nr. 1 care conținea un plasture tip servețel cu o formă specială pentru zona nasului. Acesta era îmbibat cu un fel de cremă super emolientă. L-am aplicat pe nas și imediat a început să se umfle ca blatul unei prajituri cu bezea, formându-se o spumă bogată. Am așteptat câteva minute, l-am îndepărtat iar masca rămasă am masat-o lejer în piele si ulterior am clătit foarte bine zona.

A fost o senzație ciudată și plăcută, în același timp; mai ales că după eliminare pielea mea a rămas foarte curată, nu m-a strâns, pielea nu s-a iritat, totul a fost ok.

La pasul numărul doi am aplicat pe pielea umedă un plasture de hârtie ușor adeziv.

După expirarea timpului, am tras ușor dintr-un căpăt al acestuia și… surpriză: a reușit să deblocheze și să elimine doar două puncte negre.

Bineînțeles că mă așteptam la cu totul alt rezultat și la o eficiență mai sporită cu privire la extragerea punctelor negre. Așa… nu știu dacă face mai multă treabă ca gelul meu de curățare obișnuit.

Tu ce experiență ai cu această mască pentru zona nasului de la Quret?

Ce alte mărci îmi recomanzi?

Dacă ți-a plăcut articolul și dorești să ma susții te invit să dai follow blogului și să mă urmărești pe canalele de socializare Facebook/ Instagram. De asemenea, poți afla prima/ul noutățile abonându-te cu adresa de email. Mulțumesc!