Beauty

5 motive pentru a te lăsa (Farmec)at(ă)

În ultima vreme am fost impresionată de calitatea produselor Farmec și chestia asta nu e o noutate pentru tine. Astăzi îmi era dor de un articol mai amplu si să las un pic partea video pentru a-ți oferi câteva motive pentru a te îndrepta către produsele lor.

1.Susții un brand cu tradiție în România

Peste 120 de ani. Cum sună?

Farmec a scris istorie la nivel national și se adaptează schimbărilor actuale la nivel mondial. Pentru a fi mai aproape de necesitățile românilor, brandul ultracunoscut vine în ajutor și sprijină sistemul medical cu noua gamă de produse dezinfectante pentru unitatile sanitare- Dermofarm precum și cu noile produse pentru igiena mâinilor.

2. Ai la dispoziție game variate de produse, cu formule originale

În urma cu mulți ani, Farmec sprijinea frumusețea româncelor trecute de o anumită etate gratie produselor dr. Ana Aslan, Gerovital H3.

Astăzi ne bucurăm de produse destinate tuturor categoriilor de vârstă, cu o paletă largă de întrebuințări: de la produse pentru îngrijirea pielii ( pentru uz personal sau profesional), produse pentru curatenia locuintei, produse pentru îngrijirea parului, autobronzanti, produse împotriva razelor solare, produse pentru întretinerea unghiilor precum si produse de makeup sau pentru epilare.

3. Produse cosmetice de calitate la prețuri accesibile- pe testate

Cosmeticele din gama Gerovital Plant m-au cucerit iremediabil. Așa de tare mi-au plăcut încât mi-am dorit să ma bucur din nou de eficiența lor.

4. Livrare gratuită și o mulțime de promoții

Pe siteul Farmec te așteaptă o multitudine de oferte interesante iar livrarea gratuita la plata online dacă depășești suma de 59 de lei e cireașa de pe tort.

Și ți-am mai spus câte mostre sau miniaturi primești în mod gratuit în clipul de mai sus.

5. Și mai am un motiv

Pe tot parcursul lunii mai, primești, pe lângă livrare gratuită la plata prin card bancar, un ruj mat sau lichid cu acid hialuronic, la alegere. Îți poți face cadou o nuanță dintre cele 8 disponibile în cosul de cumpărături.

Acestea fiind spuse, sunt sigură că ești la un click distanță de a te lăsa fermecat de produsele Farmec.

Tu ce ți-ai alege la următoarea comandă?

Dacă ți-a plăcut articolul și dorești să ma susții te invit să dai follow blogului și să mă urmărești pe canalele de socializare Facebook/ Instagram. De asemenea, poți afla prima/ul noutățile abonându-te cu adresa de email. Mulțumesc!

*acest articol conține link-uri afiliate