Hair

3 schimbări mici cu efecte mari- cum să dai părului tău un look nou

Pentru aceia dintre voi care îndraznesc mai mult dar nu vor să se abata prea tare de la look-ul lor de zi cu zi, am pregatit astazi 3 idei simple care vor da parului tau un restart.
Photo by cottonbro on Pexels.com

Zilele trecute am vazut o postare pe Instagram în care ni se adresa o întrebare: să mă tund sau nu? Pentru unii poate părea o dilema extrem de personala…în timp ce pe alții îi impulsionează să actioneze mai rapid. Ghiciți ce am răspuns eu….: Go for it! E păr! Crește!

Întotdeauna încurajez persoanele din jurul meu să experimenteze cu părul lor, să ‘profite’ de această ‘resursă’ capilară si să descopere look-uri cât mai cool și interesante. E anost să avem aceeasi tunsoare/coafură pe parcursul vieții. Desi respect si decizia celor care nu vor sa iasa din tiparul obisnuit. Pur si simplu nu ii inteleg. Cuuuuuummmmm să iti fie frica de schimbare?

Pentru aceia dintre voi care îndraznesc mai mult dar nu vor să se abata prea tare de la look-ul lor de zi cu zi, am pregatit astazi 3 idei simple care vor da parului tau un restart.

Încearcă un breton

https://www.glamourmagazine.co.uk

Am dedicat un articol intreg acestui subiect. E cel mai simplu mod prin care vei face o schimbare rapida iar podoaba ta va arata altfel: un vibe nou, o atitudine noua si energie buna. Eu am ales pentru acest sezon bretonul tip ‘cortina’ ceva mai alungit, care porneste din mijlocul fruntii mai scurt iar spre laterale se pierde in suvite ceva mai lungi.

https://www.latest-hairstyles.com/

E o metodă buna daca nu vrei sa renunti la lungime si totusi sa ai un look complet nou. Nu necesita cine stie ce pregatire. Cu cat mai messy cu atat mai bine.

Tunde-ți vârfurile

https://www.amazon.com/

Știu…pandemie…ai uitat…nu îți arde de așa ceva…daaaarrr , te rog, tunde-ți vârfurile. Părul tau va capata o noua viata iar tu te vei bucura de suvite mai sanatoase in cel mai scurt timp. Vei avea parte de o mica schimbare prin care vei imbina utilul cu placutul iar aspectul parului cu siguranta va fi mult imbunatatit. Acasa sau la salon, imprieteneste-te cu foarfeca pentru a scapa de vârfurile inestetice.

Schimbă culoarea

Photo by Ali Pazani on Pexels.com

Optează pentru o nuanță cu un ton sau doua mai deschisa/ inchisa fata de culoarea ta obisnuita, in cazul in care iti vopsesti parul. Sau apeleaza la cateva suvite subtile pierdute, asortate cu intreg ansamblul capilar. Parul va fi upgradat instant si chiar daca sunt schimbari mici, diferentele se vor vedea. ‘ Parca arati mai bine, ai ceva schimbat, dar nu imi dau seama exact…’..genul ala de reactie vei auzi cu siguranta.

Sper ca te-a inspirat articolul de astazi si vei face mici schimbari pentru rezultate wow in privinta podoabei capilare. Care dintre ele ti se pare cel mai potrivit pentru tine la momentul de fata?

Photo by Christian Diokno on Pexels.com