Beauty

Am evitat să mai spun că am 25 dar de când folosesc acest ser…

Știți cât de mult îmi place să folosesc ser facial iar descoperirea recentă pentru îngrijirea tenului vine de la brandul La Roche Posay. Serul HYALU B5 este o inovație dermatologică antirid care repară si redefinește volumul pielii sensibile insa poate fi folosit si de catre posesoarele celorlalte tipuri de tenuri. Conține două tipuri de molecule de acid hialuronic, vitamina B5 și madecassoside.

După ce treci de minunatul prag de 30 de ani parca nu îti mai vine să spui atât de ușor câți ani ai. Adevărul e că uneori uiți:)). Știți si voi, o dată cu înaintarea în vârstă… În același spirit umoristic am și câteva inside jokes cu prietenele mele. Una dintre acestea este atribuirea unui număr de ani mai scăzut. În special când mă apropii de ziua mea. Atunci parcă conștientizez si mai mult si doare cel mai tare. Parca la aniversari trebuia sa te bucuri…in fine…Nu și când ai peste 30:D. Dar tot spun măcar o dată că am 25 deși toata gașca stie foarte bine ce vârstă am. Dupa aia râdem. Mai cu juma’ de gură…totuși …nu avem 40….așa o sa zicem si atunci….nu avem 50…and so on:D

Mi-a picat pe 25 pentru ca asa ma simt, la interior. Cam cu 10 ani mai tânără. Si asta vreau să se reflecte si pe chipul meu. Știți cât de mult îmi place să folosesc ser facial iar descoperirea recentă pentru îngrijirea tenului vine de la brandul La Roche Posay. Serul HYALU B5 este o inovație dermatologică antirid care repară si redefinește volumul pielii sensibile insa poate fi folosit si de catre posesoarele celorlalte tipuri de tenuri. Conține două tipuri de molecule de acid hialuronic, vitamina B5 și madecassoside. Dacă de primele am mai auzit, am mai vorbit, știu cu ce se mănâncă…ei bine, la ultima denumire am rămas la fel la voi. Da, exact așa. Hai că vă lamuresc; este vorba despre o molecula cu actiune multipla cunoscuta pentru regenerare si calmare. Dupa numele super pompos credeam ca pe putin iti face vreo interventie comparabila cu laserul…

Produsul e usor lipicios, cu o formula transparenta si o aroma placuta. Efectul e unul de blurare, ca atunci când folosim un primer. Aspectul pielii se imbunatateste instant si mi se pare ca ramane usor la suprafata tenului. A, si am observat ca se inroseste putin dupa care revine imediat la normal, dar fara a-mi cauza iritatii sau usturimi. Ma bucur de eficacitatea sa atat dimineata, cât si seara, dupa curatare si inainte de cremele speciale de zi si de noapte.

Tenul arată mult mai luminos, vizibil revitalizat. Am observat si o usoara netezire a ridurilor si un efect de lifting. Si il folosesc de aproximativ 2 saptamani doar. Nu stiu ce o sa ma fac daca continui să-l utilizez… dacă mă întorc la 25?