Lifestyle

Noroc? Nu. Sistem imunitar echilibrat!

Coincidenta? Praf magic? Ideea e că au picat la fix pentru a vedea daca sunt eficiente. Produsele pro imunitate contra virusului. Bine...mai aveam in casa ceva vitamine, ceaiuri, miere, fructe bogate in vitamina C daaarrr momentul era perfect pentru a le testa.

V-am tot amintit de-a lungul timpului că atunci când am mare nevoie de ceva…nu știu …se aliniază planetele…protecția divină mă ajută…am mâncat treaba nr 2 in copilarie…Habar nu am. Cert e că am mai mereu parte de surprize plăcute din partea destinului.

Acum aproximativ 3 săptămâni am fost nevoită să mă izolez la domiciliu. Long story short, sotul a avut celebrul virus si La 3 zile de la intrarea in carantina am primit un pachet cu produse inovatoare de la Hyllan Pharma, pentru protejarea sitemului imunitar. Coincidenta? Praf magic? Ideea e că au picat la fix pentru a vedea daca sunt eficiente. Produsele pro imunitate contra virusului. Bine…mai aveam in casa ceva vitamine, ceaiuri, miere, fructe bogate in vitamina C daaarrr momentul era perfect pentru a le testa.

PropoGrip OMNIMUN are o formulă unică pe piata din România, un produs complex cu efecte imunostimulatoare dovedite clinic.Contine Beta-glucan (brevetat Wellmune), vitamina C în doză mare, tinctură de propolis concentrata precum si seleniu, zinc si vitamina B2. Pe bune ca nu era musai sa le insir dar fiind din alea ‘bune’ meritau mentionate. O cutie contine 10 pliculete menite sa iti asigure o mai buna gestionare a situatiei in care te confrunti cu raceli, gripe si alte ‘pagube’ de sezon. Sau ia si tu acolo, chiar daca nu ai simptome de ceva. Rau nu au cum sa iti faca fiind recomandate si in scop preventiv. Pui bariera si nu mai trece nimic pe acolo.

Eu sunt foarte conștiincioasă dacă sunt amenintata in felul asta si simt ca nu e de glumit. Astfel ca am inghitit in fiecare zi la prânz un pliculet de PropoGrip, dizolvat in apa. Gust de lămâie usor dulceag. PropoGrip OMNIMUN m-a ajutat să am un sistem imunitar echilibrat si am gasit un aliat de incredere in lupta contra virusului. La finalul curei nu s-a atins nici mama virusului. Cel puțin nu am avut simptome.

La pachet cu frica sa nu contactez si eu temutul monstru invizibil a venit si stresul ca nu puteam iesi din casa si poate ca si asa nu stateam eu cu orele pe afara dar cand TREBUIE sa stai inchis in casa 2 saptamani nu e chiar floare la ureche.

Astfel că produsul ApiMag a mai rezolvat o problemă. Având in compozitie cea mai complexa formula de Magneziu, vitamina B6, vitamina C si laptisor de matcă, acesta ajuta in perioadele de suprasolicitate psihica si fizica. Nivelul de energie a fost cam la fel ca in zilele obisnuite, nu am simtit diferente. Am putut sa imi vad mai departe de treburi linistita fara sa ma gândesc ( prea mult!) la ce s-ar intâmpla daca…

ApiMag se administreaza usor. Mi-am facut un cocktail delicios prin administrarea unui pliculet in fiecare dimineata timp de 14 zile pentru a ma asigura ca functionez la capacitate maxima; atat pentru rezolvarea task-urilor personale cat si cele profesionale. Se pare ca poti da randament si in perioade mai aparte când descoperi produse speciale.

Copiii, mai ales cei mici, sunt într-o continuă explorare si chiar daca par lipsiti de aparare sunt puternici si se adapteaza repede la situatii noi. Fetita mea a trecut cu bine peste aceasta perioada, a fost energica, universul ei pur nu a fost zdruncinat.

Am avut alaturi tabletele Refflor Choco pentru a-i pastra sistemul imunitar in conditii optime. Acestea reprezinta un trio delicios pentru maini micute si mamici fericite. Contin vitamina D3, bacterii prietenoase si ciocolata in doze sigure. În casă se auzea aceeasi placa ‘Ciocolaaaa!’ Posibil sa imi trebuiasca un control ORL.

În rest toata lumea safe, cu totii ok. Asteptam 2021 ca si cand.