Beauty makeup

2021 e anul culorilor- începe cu genele tale și înveselește-ți privirea!

O să vedem la tot pasul creativitate, abundență de nuanțe, îndrăzneală, linii de tuș colorate, grafice, buze voluptoase și...mascara colorată.

Anul 2021 ne provoacă să fim mai puternice, ceva mai încrezătoare și să purtăm tușe de culoare. Perioadele următoare se anunță a fi foarte vesele din punct de vedere cromatic iar tendințele în materie de machiaj nu o să facă excepție. O să vedem la tot pasul creativitate, abundență de nuanțe, îndrăzneală, linii de tuș colorate, grafice, buze voluptoase și…mascara colorată.

Da, da…ai citit bine. Genele tale vor fi puse in valoare intr-un mod inedit anul acesta. Avon vine în ajutorul nostru și ne propune Mascara Genius Lash 5 în 1 : oferă beneficiile unui machiaj desavarsit prin imbinarea celor 5 atuu-uri: volum extra, efect de alungire, ridicare, separare, culoare bogată.

Preferata mea, Aubergine, un violet inchis- vișiniu, special creată pentru ochii verzi, îmi flatează privirea și o găsesc destul de potrivită si cool pentru culoarea părului meu. A înlocuit de ceva timp mascara mea de zi cu zi si sunt foarte multumită de efectul natural dar upgradat pe care il oferă genelor mele.


Nuanța Emerald, un verde inchis, o culoare divină pentru ochii căprui, e pe locul 2 în topul meu. Poate ajunge la 1 spre primăvară…s-ar potrivi de minune o dată cu reînvierea naturii.


Ultima, dar nu cea din urmă….

Navy, un albastru închis, o nuanță cu iz marin potrivită pentru ochii albaștri, distinsă si elegantă, perfectă pentru machiaje inedite. Dar eu spun că și privirea ochilor căprui e complimentată, nu-i așa?

Poți opta oricând si pentru clasicele Blackest Black si Brown Black pentru un look obisnuit sau ceva sau ceva Mai subtil daaarrr merită să incerci și altceva, anul acesta. Just for fun.

Ce culoare îți face cu ochiul?