Lifestyle

Salvatorul timpului liber

A spăla sau a nu spăla vasele?

Aceasta este întrebarea.

Când vine vorba de spălatul vaselor sunt în impas de fiecare dată. Mi se pare cea mai plictisitoare activitate casnică (acum pe bune, cui îi place?). Poate si pentru ca vasele necesită curățare de mai multe ori pe zi: daaa, checurile alea bune…pizza aia delicioasa…minunățiile de paste vin la pachet cu multe ustensile si te trezesti rapid având chiuveta plină ochi. Dar vine o vârstă când nu prea mai ai de ales. Nu mai vine nimeni în urma ta să te scape de corvoadă, vasele așteapta triste si murdare să le salveze cineva de suferința grăsimii acumulate.

lnamicul grăsimii dificile

Noul Fairy Extra + are o formulă revoluționară ce produce spumă bogată, special creată pentru a îndepărta murdăria rapid si cu minim de efort. Cu până la 50% mai rapid față de celelalte produse Fairy din România, acesta are 3 arome irezistibile care vor face întreaga experienta si mai plăcută. Eu chiar am dificultăti in a alege o preferată. Initial am fost tentată sa acord mai mult credit aromei de citrice, doar stiți că mirosurile fresh sunt favoritele mele. După aceea, aroma irezistibilă de fructe de pădure roșii mi-a schimbat părerea. Parfumul de liliac din varianta mov aduce primăvara in casă. Da, grea decizia….dar indiferent de varianta aleasă stiu sigur că vasele se clatesc usor, au trecut proba scârțâitului de curățenie si vasele rămân cuminți și strălucitoare până la…următorul rissotto?

Picătură cu picătură facem o fapta bună

Fairy România, alături de Asociația O masă caldă oferă mese calde celor în nevoie. Noi putem contribui folosind produsul si bucurându-ne nu numai de timp liber si vase curate dar si de realizarea unei fapte bune.

Un sistem de dozare cu pompiță m-ar fi cucerit complet (comodă!). Dar… cine stie…poate pe viitor…?!

Nu renunța la timpul liber!

Fairy Extra+ vine în ajutorul persoanelor care nu vor să petreacă toată ziua in bucătărie. Sigur există ceva mult mai important si interesant de făcut. O cană cu ceai savurată pe îndelete, o carte bună, un maraton de seriale, planificarea unei vacanțe, o sesiune de antrenament sa punem oasele in miscare, timp pretios în compania copiilor si câte si mai câte…

Tu ce faci după ce termini de spălat vasele?