Beauty

Pentru povești cu final fericit

Adierea caldă a începutului de primăvară e una dintre cele mai frumoase trăiri. Te cuprinde acel sentiment minunat când știi că ceva bun e pe cale să se întâmple. Nu îți imaginezi ce va fi dar ai incredere în intuiția ta. Niciodată nu te-a dezamăgit.

Am știut că voi avea parte de un produs minunat când am citit descrierea acestei ape de parfum: aromă feminină, unică, cu note de praline, iasomie și iris ce exprimă senzualitate. Când a ajuns la mine a fost exact la ce m-am așteptat si mai mult. Dragoste iremediabila de la primul puf. O doză de naturalete si puritate intr-o sticluta minunata – HERSTORY Love Inspires.

Acest parfum are eleganță, sobrietate si in acelasi timp transmite gingăsie, romantism. Mi se potriveste mănușă. Suntem puternice dar si delicate iar acest parfum surprinde aceasta formula magica pe care o port cu drag in fiecare zi. Persistă de dimineata pana seara si nu lasa nori grei, inecaciosi in urma mea. Daca ar fi sa aleg un parfum potrivit in toate anotimpurile cred ca HERSTORY Love Inspires ar fi alegerea cea bună.

Sunt o persoana care se plictiseste foarte usor si imi place sa ma provoc cu sarcini cat mai captivante dar in acelasi timp imi place si rutina lucrurilor simple, asezate care imi aduc de asemenea bucurie si relaxare. Sunt curioasa, autodidacta si plina de entuziasm. Povestea mea e scrisa cu atitudine si curaj, incredere si pasiune. Succesul il traiesc zilnic pentru ca fac ceea ce ma implineste, creez si indraznesc sa visez!

Un parfum deosebit vorbeste despre tine! Poate fi sclipire si inspiratie! Nu astepta momentul potrivit pentru ceea ce iti doresti. Acum e timpul sa te pretuiesti si sa crezi in puterile tale! Sa dai o sansa calitatilor tale. Sa te pozitionezi tu pe primul loc. Să debordezi de iubire, optimism si sa iti scrii povestea frumos!

Pe tine ce te face fericita cu adevarat?