Lifestyle

Cum se răsfață micuții curioși?

Fetița mea e o mică gurmandă ( nu știu cu cine o semăna…!) iar eu îi fac toate poftele cu măsură. Vreau să învețe de mică ce înseamnă un stil de viața echilibrat, energic si pozitiv. Inclusiv cel alimentar care, in ziua de astăzi, e din ce in ce mai greu de mentinut in limite normale, cu atâtea tentatii si produse super procesate.

Momentele de ‘ceva dulce’ ale celor mici sunt o adevarata provocare pentru parinti. Pe de o parte ne dorim sa fie gustări sănătoase, cât mai naturale iar de cealaltă parte vrem să fie si apetisante, plăcute ochilor si potrivite mânuțelor micilor noștri exploratori. E posibil să găsim alternative de încredere care să întrunească toate aceste calități?

De câteva săptămâni au ajuns la noi gustarile BIO, fabricate in Franța, de la BJORG Micutii Curiosi: fără coloranți, conservanți, arome adăugate. Pionier în Europa în fabricarea produselor Bio, BJORG se angajează de peste 25 de ani să promoveze Bio-nutriția: alimente ecologice din ingrediente selecționate și asociate pentru calitățile lor nutriționale.

Varianta de biscuiti cu cereale integrale, pepite de ciocolata si alune de padure sunt o sursa importanta de fibre si a fost prima incercata:)

Biscuiții cu cereale integrale, glazurați cu ciocolată si lapte, în formă de animale, sunt super fragezi si numai buni alaturi de o cană cu lapte.

Snack-urile cu cacao si pepite de ciocolată sunt de asemenea un deliciu iar alaturi de un fruct: măr, banană etc. pot fi o varianta de succes pentru micutii nostri campioni.

Surprinzator sau nu, varianta Bio batoanelor cu ciocolata nu a fost in topul preferintelor Adelei. In schimb, bărcutele Bio din grâu integral ( sursă de fibre!)si piure de caise au ocupat locul fruntas. Posibil si datorita faptului ca sunt mai moi si mai pufoase, practic mai usor de infulecat. Dar sa nu va imaginati ca a ramas ceva din ele, doar au venit la rand in functie de ce si-a dorit mai mult.

Sunt incantata ca am descoperit aceste produse minunate, ambalate individual pentru a le trasporta usor pe unde ii poarta pasii pe micutii curiosi. Cu siguranta, pe viitor, voi apela cu incredere la aceste variante de gustari Bio de la Bjorg, fara coloranti, conservanti sau arome adaugate.

Tu ce fel de gustari alegi pentru copilul tau?