Beauty

Cum să ai buze ultra fabuloase- mate sau cremoase?

Noi, femeile, vrem să fim întotdeauna puse la punct iar frumusetea sa ne fie pusa in valoare in fiecare moment al anului, indiferent de anotimp. Primăvara ne face să visăm într-o lume plină de culoare si bună dispoziție. Cum ar fi să simtim mereu atingerea delicată a acesteia purtând un ruj fabulos? Stiu ca majoritatea dintre noi acordam atentie deosebita produselor pentru buze, fie ca vorbim de formule mate, lucioase, cremoase, sidefate sau metalice.

Rujul UltraMatte de la Avon se potriveste in orice situatie: fie că ma plimb in parc si ma bucur de natura, fie ca trebuie sa merg la cumparaturi sau sa mai bifez cateva ture de alergat, acesta ma ajuta, pur si simplu, sa arat si sa ma simt minunat. Dezvoltat cu o formula nouă, mătăsoasă, ofera buze pline, mate dar hidratate datorita uleiului de avocado continut. Nuanta Blush e super purtabilă, confortabilă si, cel mai important, durabilă! Aaa, si dacă îmi mai permiteți un lă… netransferabilă pe mască!

Dacă esti adepta unei formule clasice ugradate ti se va potrivi rujul Avon Ultra Creamy care ofera pigmenti extraordinari, bogati si expresivi pentru o culoare super vibrantă. Buzele sunt bine hidratate, ultra cremoase, gratie uleiului de avocado iar produsul rezista la ploaie si chiar si sub mască.

Nuanta ce ma face sa strălucesc, indrazneata si plina de personalitate, Lava Love, se potriveste din plin suvitelor mele roscate. Dar cu siguranta vei gasi una potrivită gusturilor si personalitatii tale din cele 48 de nuante tentante.

Ambele produse inovatoare au vârful într-o formă nouă pentru mai multă precizie la aplicare.

Tu ce fel de ruj ai alege? Mat sau cremos?