Lifestyle

Cum să te bucuri de vară si sa scapi de grija petelor!

Photo by Taryn Elliott on Pexels.com

Vara e, poate, cel mai apreciat dintre anotimpuri. Sezonul binemeritat al vacantelor, concediilor, al marilor aventuri si al amintirilor de nepretuit alaturi de cei dragi. Luam pauze mai dese de la rutina zilnica si ne indreptam atentia mai mult catre lucruri care conteaza cu adevarat si ne aduc mai aproape de fericire. De obicei, ce ne aduce relaxarea pura si distragerea atentiei de la lucruri stresante sunt activitatile petrecute in natura, departe de zonele urbane.

Iată o lista cu 5 activitati simple, eficiente, de aplicat rapid in cadru natural, care iti vor bucura sufletul in aceasta vara:

Photo by Vlada Karpovich on Pexels.com

1.Oriunde e apa, e relaxare. Lac. Râu. Baltă. Mare. Ocean. Petrece un timp langa doar admirând peisajul.

Photo by Vlada Karpovich on Pexels.com

2. Cauta un copac batran. Aseaza-te la umbra lui ocrotitoare. Conecteaza-te cu energia sa. Noteaza pe un carnetel lucrurile pentru care esti recunoscator/are astazi. Da..si acesta e unul dintre ele.

Photo by Vlada Karpovich on Pexels.com

3. Gaseste o banca langa un loc ferit, plin de verdeata si manâncă înghetata aia cu fructe de padure la care tot visezi. Sau aia de caramel sarat. Da, aia buna, buna de parca ai mai vrea inca una si inca una… Pe bune, savureaz-o fara urme de regret!

Photo by Oleg Magni on Pexels.com

4. Bucura-te de momentele acelea de liniste absolut magica inainte de ploaie si inca o data dupa ce a incetat. Vibratia pamantului si spectacolul culorilor sunt chiar de neratat.

Photo by Ben Mack on Pexels.com

5. Asigura-te ca ai mereu la indemana noul Persil Deep Clean Plus, intr-o formula care curata in profunzime eventualele pete ramase de la activitatile enumerate mai sus. Unde mai pui ca e super eficient si la temperaturi scazute ale apei pentru reducerea consumului de energie? Pe langa toate acestea asiguri hainelor tale dragi prospetime indelungata fatorita efectului Active Fresh..poate pentru urmatoarea iesire la iarba verde?

Pentru ca da, Persil e prietenos cu mediul avand ambalaje biodegradabile si reciclabile. Preferatul meu ramane cel in formula gel- lichida, dar exista si varianta de capsule predozate, atat de usor de folosit precum si varianta clasica, de tip pudra.

Thank me later:)

Tu cum te bucuri de vara?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s