Beauty Hair

Ce-ai zice să simți atingerea naturii în părul tău?

Întoarcerea la natură este întotdeauna o alegere excelentă pentru noi toți. Daca suntem dispuși să o descoperim și să ne încredem în beneficiile aduse de aceasta, natura ne oferă cele mai bune resurse pentru îngrijire optimă. Știu că fiecare femeie are micile nemulțumiri legate de propriul păr dar cu un lucru suntem de acord toate: îngrijirea naturală trebuie să primeze, nu-i așa? Asa cum știți sunt mereu în cautare de produse noi realizate cu tehnologii avansate și calitative pentru podoaba mea capilară și mă îndrept cât pot de mult spre îngrijirea naturală.

Am descoperit de curând noua gamă pentru îngrijirea și repararea părului cu ulei de argan și 90% ingrediente de origine naturală de la Herbal Essences pure și pot spune că sunt foarte mulțumită de beneficiile aduse cosițelor mele. Șamponul conține un antioxidant activ care ajută ca părul să fie purificat și protejat în timpul spălării; formează o spumă bogată și plăcută la atingere. Știți că ador să simt părul neîncurcat și moale imediat dupa șamponare iar acest produs îmi îndeplinește această doleanță. Bineînțeles că nu uit niciodată de balsam care, aplicat în cantitate generoasă, ajută părul să fie și mai mătăsos și ușor de pieptănat. Masca pentru păr are o textură deosebit de onctuoasă și densă; e soluția mea salvatoare când am nevoie de îngrijire specială și mai în profunzime a podoabei capilare și nici nu am prea mult timp la dispoziție. Acționează în aproximativ 3 minute iar părul se simte minunat: hidratat și plin de vitalitate. Uleiul de păr bifazic trebuie agitat foarte bine înainte de utilizare și se aplică ușor pe părul umed sau uscat, în funcție de nevoi sau preferințe; are o formula light care nu încarcă părul și nu îl îmbâcsește; îmi place mult și faptul că pulverizatorul distribuie produsul uniform și pe o suprafață mare a părului pentru a fi cât mai ușor de folosit. Îmi aranjez suvițele destul de des iar faptul că mă pot baza pe acest produs care previne deteriorarea părului produsă de instrumentele de coafare e un mare plus pentru întreținerea și aspectul podoabei capilare.

Produsele sunt fabricate în Franța, nu conțin coloranți și parafină, miros absolut demențial iar aroma lor se simte foarte bine multe ore după spălare. De ambalaje nu mai zic, m-au cucerit instant pentru ca știți obsesia mea cu albastru din ultima perioadă iar faptul că nu conțin BPA e un mare plus, categoric. Când mă pregatesc de spălare știu că o sa am parte de o sesiune spa la mine acasă. Iar cum lucrurile bune nu vin niciodată singure, s-au mai alăturat încă două game: cu aloe vera și cocos pentru protecția culorii respectiv hidratare și abia aștept să le folosesc și pe acelea. Tu le-ai încercat? Ce-ai zice să simți atingerea naturii în părul tau?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s