Lifestyle

Cum să transformi zilele delicate în zile productive

O femeie sănătoasă, care se încadrează în limitele considerate normale are menstruația lunară cu o durată de 3 pana la 7 zile. Destul de multe, daca e sa ma intrebati pe mine. Sigur nu ne dorim sa irosim zilele dificile si sa le consideram o corvoada in viata noastra.

Indiferent de activitatile pe care ai dori sa le intreprinzi in zilele delicate: fie ca vrei sa iesi la o plimbare prelungita, sa citesti o carte in parc, sa descoperi locuri interesante, sa savurezi un ceai impreuna cu o prietena sau sa practici sportul preferat, Always Platinum, absorbante pentru diferite nevoi, de zi sau de noapte cu diverse grade ale picaturilor specifice fiecarei femei, e un produs pe care te poti baza in perioada menstruala.

Tehnologia 3D Leak Guard previne eventualele scurgeri laterale iar aripioarele sunt super fine la atingere, moi si delicate cu pielea; cele mai placute la atingere aripioare incercate. Poate parea usor superficial, dar cum in perioada noastra de stres maxim suntem usor vulnerabile, orice lucru de acest gen ne poate alina ‘suferinta’. Deci nu e de neglijat nici acest aspect.

Design-ul Soft&Fit si cele 1000 de micro perne ofera siguranta, adaptabilitate si confort sporit corpului. Testat in timpul sedintelor de fitness si alergare.

Au o aroma placuta, un miros fresh si delicat. Cu siguranta au fost concepute de o femeie.

Sunt impresionata de calitate, ma simt intr-adevar protejata si libera sa infrunt provocarile zilnice si cu siguranta vor fi aliatele mele de nadejde pe viitor.


Tu ai incercat noile absorbante Always Platinum?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s