Fashion

Ce poartă divele urbane iubitoare de natură?

Mândrelor, ce vă atrage cel mai mult atenția când vine vorba de alegerea bijuteriilor? Culorile deosebite? Modelele inovatoare? Formele unice ? Povestile din spatele brandurilor?

Când am descoperit minunățiile de la Niserwood am rămas de-a dreptul fascinată! Designul logoului minimalist cu un aer futurist și în același timp clasic, ușor vintage e de-a dreptul superb și te face să vrei să afli cât mai multe detalii despre creațiile oamenilor din spatele acestui mic atelier local.

Așa cum știți, sunt o ființă super urbană. Mă ține în priză toata agitația din oraș, îmi dă energie și motivație pentru a tine pasul cu lumea în continuă mișcare. Dar pe cât de productivă și orientată spre evoluție e toată treaba, pe atât de nocivă pe termen lung: atât pentru noi cât și pentru planetă.

Iar pentru a echilibra balanța găsesc momente libere o tai la aer curat si încerc să găsesc locuri unde sunt inconjurata de cat mai multa verdeata si apă. Bonus tip: adun si diverse decoratiuni interioare cool: conuri, frunze, scoici, stuf… Conteaza fiecare pas pe care il întreprindem catre un viitor Mai bun si cat Mai sustenabil.

Cerceii Niserwood sunt realizați cu multă pasiune și pricepere prin reciclarea lemnului și rășinii de la diversi copaci cazuti (mahon, wenge, măslin, salcie, nuc etc.) și readuși la viata prin tranformarea lor în bijuterii minunate pentru toate divele urbane iubitoare de natură si nu numai. Merită din plin să aruncați o privire aici și să vă lăsați captivate de accesorii care mai de care mai interesante si mai originale.

Voi v-ați ales modelul preferat?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s